За резервация за друга дата и брой туристи, различен от двама, изберете в търсачката по-долу.

Не сте избрали брой пътуващи и период на настаняване

Условия и основни характеристики на туристическия пакет

Условия и основни характеристики на туристическия пакет

Разположение

Този впечатляващ петзвезден ризорт от висок клас се намира на югоизточното крайбрежие на о-в Занзибар, в района на Пингве, на около час път от международното летище Занзибар, столицата Занзибар сити и Стария град "Стоун Таун". Построен е през 2020 г. Хотелът ще Ви очарова със своята великолепна територия с много зеленина, модерен интериор и уникално красив плаж с бял пясък като от картичка. Единственият национален резерват на Занзибар, "Йозани", се намира на 15 км от хотела. Подходящ за луксозна почивка и романтично бягство за двама.

В стаите

Хотелът разполага със следните видове настаняване: Делукс стаи с ггледка градина, Делукс стаи с гледка море, Вила с една спалня с гледка море, Вила с две спални с гледка море. Всички стаи са елегантно и комфортно обзаведени и оборудвани с климатик, телевизор, баня с душ, сет за кафе и чай, сейф (безплатно), балкон или тераса, Wi-Fi (безплатно). Почистване на стаите - всеки ден.

На територията на хотела

Хотелът разполага с основен а-ла карт ресторант с местна и интернационална кухня, бар, 24-часова рецепция, паркинг.

За децата: детско меню и детегледачка с/у доп. заплащане.

Безплатни услуги: шоу програми с жива музика, Wi-Fi, анимация.

Платени услуги: водни спортове като дайвинг, шнорхелинг, риболов, уинд сърф; химическо чистене, кола под наем, румсървиз.

Хранене

HALF BOARD - закуска и вечеря; без напитки.

FULL BOARD - закуска, обяд и вечеря; без напитки.

ALL INCLUSIVE - закуска, обяд и вечеря и междинни хранения, с включени алкохолни и безалкохолни напитки местно производство.

Плаж

Собствен, пясъчен плаж. Чадъри и шезлонги на плажа и при басейна - безплатно.

Оценки и коментари